Beste leden,

Vanaf 1 september 2022 is het tennispark van TC Annen rookvrij!

We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten. Daarnaast bieden we graag iedereen een gezonde sportomgeving. Dit betekent dat we ons sportterrein rookvrij maken.

Wat verandert er?

Vanaf 1 september 2022 zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op ons sportterrein, ook rokers! We vragen rokers om buiten het terrein en uit het zicht te roken. Dit geldt ook voor het roken van e-sigaretten en aanverwante producten. De aanlooproute en entree en plekken binnen ons tennispark, zoals langs de baan, op de tribune en het terras zijn rookvrij. Dit is even wennen. Help elkaar dan ook er aan te denken dat we als TC Annen graag iedereen een gezonde sportomgeving geven.

We hopen dat je, net als TC Annen, je sterk maakt voor een gezonde omgeving. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken. Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij het bestuur.

Met vriendelijke groet,
Bestuur TC Annen