We mogen weer! De banen worden perfect in orde gemaakt, de nieuwe verlichting is geïnstalleerd, het goede weer is op komst en de activiteitenkalender van dit jaar is uitstekend gevuld. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijk tennisseizoen zijn aanwezig.
Daarom willen we graag samen het nieuwe seizoen op een leuke manier inluiden!
We nodigen iedereen van harte uit op zaterdag 2 april voor de open dag en de openingstoss: van jong tot oud en van de gevorderde tennisser tot iemand die voor het eerst een racket aanraakt.

Lid of geen lid, kom vooral langs om de sfeer op de club te ervaren en een balletje te slaan! Van 14.00 tot 16.00 uur kun je lekker mee komen tennissen. Daarna is er een gezellige nazit op het terras. Er is een trainer aanwezig om samen met de jeugd een clinic te doen. Dus neem vooral een vriend(in), buurman/buurvrouw of familielid mee voor een leuke middag.
Bijzijn is meemaken!