Beste (oud) deelnemers, supporters, leden en tennisliefhebbers,

Normaliter zijn de voorbereidingen voor het Marvel Open Toernooi in deze periode van het jaar in volle gang. Echter gooide het coronavirus zoals bij vele evenementen en toernooien ook bij ons roet in het eten en lagen daardoor de voorbereidingen stil. We zijn lang in afwachting geweest van de (versoepelende) maatregelen die voor een dergelijk toernooi zouden gelden en de mogelijkheden die geboden werden om een open toernooi te mogen en kunnen organiseren. De maatregelen zijn sinds 1 juli jl. versoepeld, echter zijn wij van mening dat we ondanks de versoepeling niet het toernooi kunnen organiseren zoals wij dat graag jaarlijks voor jullie doen. Daarom hebben wij na lang wikken en wegen als toernooicommissie besloten het Marvel Open Toernooi dit jaar niet door te laten gaan.

Wij vinden dit ontzettend jammer maar hopen op jullie begrip. Uiteraard hopen we jullie volgend jaar weer te mogen ontvangen op de tennisbanen van TC Annen en zullen wij onze uiterste best doen er weer een geslaagd maar vooral gezellig toernooi van te maken.

Sportieve groet,

De Toernooicommissie