DE GROTE VERBOUWING

De meest opvallende gebeurtenis is natuurlijk de verbouwing van de kleedkamers. Zaterdag 30 november is de eerste dag dat er wordt gestart met deze werkzaamheden. Dit betekent dat vanaf dat moment de kleedkamers niet meer bereikbaar zijn. Wel blijft er één toilet beschikbaar.
O.a. de Toss kan dus gewoon doorgaan.

KLAVERJASSEN

De eerste avond is alweer achter de rug. André Veenstra kwam na alle sportieve schermutselingen terecht tevoorschijn als de grote winnaar.
De volgende avond is op vrijdag 13 december. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur. De kantine is vanaf 19.30 uur geopend.

DE BANEN

Er kan nog steeds naar hartenlust worden getennist. De banen liggen er prima bij en dat is mede te danken aan de maandagochtendploeg. Op 25 november hebben zij liefst 25 kruiwagens met blad afgevoerd. De banen zij behoorlijk open geharkt en ook dat was een hele klus. Mocht u hen uit dank een drankje aan willen bieden tijdens de Toss dan is dat niet verboden.

50 JAAR BESTAAN

Op 10 juni 2020 bestaan wij officieel 50 jaar. Maar wij gaan dit vieren op 13 juni. De commissie heeft een programma opgesteld voor alle leeftijden. Noteer deze dag vast in uw agenda.