Beste tennisser,

Op zondag 30 juni begint alweer de volgende editie van het mooiste tennistoernooi van Noord-Nederland, Gaslicht.com TAM Open 2019! Dit prachtige toernooi wordt dit jaar georganiseerd door Toernooicommissie “Haute TOCOuture”.
In de week van 30 juni t/m 7 juli zullen er mooie wedstrijden worden gespeeld op het park! Naast de tenniswedstrijden zullen er ook leuke activiteiten plaatsvinden en kan er elke avond lekker bij ons gegeten worden. Deze week zal compleet in het teken staan van (top)tennis en gezelligheid, dat wil je niet missen!

Er gaat dit jaar gestreden worden in de volgende categorieën: HE & HD NRT**, DE & DD NRT* en HE, HD, DE, DD, GD, 3 t/m 9. Ja, je leest het goed, dit jaar kan er ook gestreden worden in categorie 9! Dus aarzel niet en schrijf je in tot en met 21 juni 23:59 uur. Wacht hier niet te lang mee, want vol = vol.

Schrijf je in via deze link:
https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=73E5402B-B1F6-47A2-B71B-BA8CD9D078FF

Twijfel je nog of wil je een goede sfeerimpressie krijgen? Bekijk hieronder het filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=VKAJRToue5E

We hopen jullie in grote getalen te zien!

Met vriendelijke groet,
Toernooicommissie ’18-’19 “Haute TOCOuture”