Afgelopen Evenementen

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Avond Toss

Deze toss begint om 19.00 uur en eindigt op zijn laatst om 23.00 uur. Deelname aan de woensdagavondtoss staat vrij voor alle leden. De WC heeft op deze avond de beschikking over alle banen.

Klaverjassen

TC Annen Kruisakkers 38a, ANNEN

Ook dit jaar gaan wij weer elke 2e vrijdag van de maand te beginnen op 8 november weer een avondje gezellig kaarten. Uiteraard in ons eigen clubhuis. U hoeft zich niet van tevoren op te geven. Introducee is toegestaan. Kosten 3 euro p.p.

Klaverjassen

TC Annen Kruisakkers 38a, ANNEN

Vrijdagavondmix 2020 Deel 1

In het voorjaar en in het najaar wordt onderling de mix competitie gespeeld. De deelname staat vrij vanaf 17 jaar. De wedstrijden zijn aan spelregels onderworpen.

Vrijdagavondmix 2020 Deel 2