TRIESTE BERICHTEN

U heeft het al op de site kunnen lezen dat er binnen een maand tijd maar liefst 3 oud-voorzitters zijn overleden. T.w.: Johan Wortelboer – Harry Nienhuis  en Fred Steenmeijer. Op mijn verzoek heeft Hans Koopman hier een artikeltje over geschreven waarvoor hartelijk dank.

BEDANKT ALS LID

Elk jaar bedanken er en aantal mensen en wordt daar verder nauwelijks aandacht aan besteed. Ik wil echter een uitzondering maken voor Hans Koopman. Hans heeft opgezegd met ingang van het nieuwe seizoen. Hij is liefst 32 jaar lid geweest van TC Annen. Hij heeft in de wedstrijdcommissie gezeten, was bestuurslid en zijn laatste functie was VCL. Hans zijn vaste tennisgroepje is uiteengevallen en pogingen om hem naar de Toss te lokken zijn helaas mislukt. Hans ik hoop echt dat jij af en toe eens langs komt voor een kopje koffie of een nostalgisch drankje. Hartelijk dank voor alles wat jij voor onze club hebt betekend.

VRIJDAGAVOND MIX

Deel 2 van deze wedstrijd serie is nu ongeveer halverwege. Mooi om te zien dat er een flink aantal betrekkelijk nieuwe leden meedoet. Elke poule staan bol van de spanning want de tegenstanders zijn behoorlijk gelijkwaardig.
Dit is natuurlijk ook het werk van de wedstrijdcommissie die het allemaal vakkundig heeft ingedeeld waarvoor hartelijk dank. Dat het elke vrijdagavond bijzonder gezellig is komt natuurlijk ook door de inzet van de kantinecommissie. Als zij midden in de nacht naar huis gaan beginnen de eerste hanen al te kraaien.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN MIX 2018

Dit werd gespeeld in poules. Alleen de B-poule was een echte finale. Na prachtige en strijdvaardige wedstrijden kwamen de volgende winnaars tevoorschijn:

A-poule: Merel Praamstra/Eelke-Jan Bouma
B-poule: Nina en Marc van Dijk
C-poule: Trientje Schuiling/Rudy Daniels.

Na afloop was er een hele gezellige barbecue en waren de drankjes niet aan te slepen. Diegene die er niet bij waren kunnen hier echt spijt van hebben.

PARKONDERHOUD

Wat begon met een paar stenen neerleggen onder de containers is uitgegroeid tot een behoorlijk groter klusje. Elke maandag zijn er een aantal mensen bezig met diverse werkzaamheden om het park een fleurig aanzien te geven.
De 2e tribune wordt al behoorlijk gebruikt en is echt een aanwinst. De planten en bloemen hebben heel lang in bloei gestaan maar 100 dagen geen regen daar is geen tuingieter tegen bestand. Te triest voor woorden is het dat Margo Boersma tijdens het schoffelen werd aangevallen door een kudde wespen. Liefst 7 pijnlijke steken vielen haar ten deel. Er zijn op dit moment twee plekken met grondwespen. We zullen deze z.s.m. laten verwijderen.
De oude overkapping is helemaal opgeknapt en ook zullen daar binnenkort gezellige lampjes branden. Eigenlijk zou dit blauw licht moeten zijn als eerbetoon aan Jan.